Nimbus

Nimbus

Kezdet

2017. július 25. - WarnerJ

Hol is kezdjem, aki olvassa ezt az irományt annak köszönöm. Asszem a blogolás már halott dolog, szóval nem is számítok sok olvasóra. Az hogy miért kezdek írni, annak egyszerű oka van. Jól esik. Pont. Ennyi. Ha megunom úgyis abba hagyom. A blogomnak nincs témája, illetve ha máshogy fogalmazok, akkor minden a téma. Minden alatt azt értem, minden a témája amiről jól esik írnom.

Egy tipp az élethez, próbálj ki sok dolgot. Nem a szexpózokra és drogokra, vagy az alkoholra gondolok. Próbálj ki olyan dolgokat amik hozzá tesznek az életedhez, vagy hozzád, és próbáld kerülni amik elvesznek. Tudom, ez nem könnyű, és természetesen mind hibázunk, ezzel nincs is baj, hisz ebből tanulhatunk, nem úgy mint a mai iskolákban, ahol csak a sok száraz értelmetlen szart próbáljak a gyerekek fejébe sulykolni.

Bár ha szétnézek a mai tizenévesek között sokszor csak fogom a fejem és nézek, hogy most tényleg azt hiszik, hogy ez az út amit járnak attól lesznek emberré? A bulizás, az ivás, a dugás, a drogozás, nem tudom miért ezek a főszempontok az életükben, utána meg csodálkoznak majd, ha 20 évesen kiégnek. Bár tudom, hogy aki ma ezeket nem csinálja, akkor őt kinézik és kiközösítik, de szerintem mindenki rátalál a saját társaságára. Szóval nem kell feltétlenül ilyen baromságokkal menőzni.
Persze anno mi is megittuk a magunkét, meg eljártunk sörözni, meg ittunk a koliban, meg nyilván csajoztunk is, de nem így. Volt egy szépsége. Meg mi próbáltunk nem lebukni a kolis tanároknál, meg attól még teljesítettünk ott, ahol kellett. Ma már viszont csak azt látom, hogy szarnak az egészbe a kölykök, ha kibasszák őket akkor az sem érdekli őket. Ja és azt hozzá kell tennem, hogy az utolsó előtti évemben buktunk le egyszer. Az igazgatóhelyettes nem is csinált belőle ügyet, mivel az utolsó este volt.

Na hát most tudom, hogy ez az írás eléggé összevisszaság, de remélem majd lesz jobb is. Most csak annyi, ha lesz még hozzá kedvem akkor folytatom, ha nem akkor nem.

Üdv,
;) 

UI.:

Van még egy tippem. Ismerkedj! Ha baromi elzárkózott vagy(én is az voltam) akkor meg főleg és meglátod megnyílsz. Ne elégedj meg azzal, hogy te ilyen vagy. A tegnapi énedet mindig múld fölül. Klisés? De igaz. A barátnőmet vagy a barátaimat is untathatnám ezzel a sok szarral, de most azokat akarom akik, beszélnek magyarul, vagyis el tudják olvasni. Ja és amikor lehet chillezz és lazulj le, mert úgy hamar szétesel és a darabokat nem könnyű összeszedni.

A bejegyzés trackback címe:

https://nimbus.blog.hu/api/trackback/id/tr9712689459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Remy Dalmore · www.remydalmore.com 2017.07.25. 19:00:47

Miért írtad, hogy a blogolás már elavult??? Mondjuk az igaz, hogy a francnak van kedve ilyen hülyeségekkel szórakozni, de ha egyszer muszáj!

WarnerJ 2018.02.20. 18:54:44

Hát ma már inkább a vlogolás a "divat", de persze tudom, hogy azért még vannak egy jó páran akik blogolnak. Bocsi a késői válaszért, de ahogy elkészítettem az első bejegyzésem, el is feledkeztem az egészről.
süti beállítások módosítása